Bögre nyomtatás ajánlatkérés

Reklámbögre érdekességek - Bögre nyomtatás, reklámbögre készítés, céges bögre gyártás - www.bogrenyomtatas.hu

www.bogrenyomtatas.hu
Tartalomhoz ugrás
Miért olyan kedvelt a bögre?


Egyik magyarázatot a topológiában kereshetjük. Ahogy a mellékelt animáció mutatja, a bögre és a fánk alakja topológiailag egyenlő, azaz homeomorfikusok. Ez azt jelenti, hogy két forma akkor egyenlő, ha azt vágás és ragasztás nélkül, folyamatában át lehet alakítani egyikből a másikba. A fánk alakját a kör ihlette - a kör a teljességet, tökéletességet szimbolizálja - ezt tudat alatt érzékeljük a bögre eseténben is, ezért kedveljük annyira. Akár a fánkot.

Gondolta volna?

Bögre és fánk topológiai egyezősége
A bögre ezoterikus megközelítésben

A bögre és a négy elem kapcsolata oly nyilvánvaló! Lássuk csak:

Miből is áll a bögre fizikailag? Kerámia - agyag. Földanya gyermeke.
Hogyan lehet megformálni? Vízzel.
Mitől lesz kemény? A kiégetéstől - Tűz
Mitől lesz tartós? A lassú kihüléstől - Levegő

Gondolt már erre?
A bögre mind a négy elem rezgését átadja az italnak, amit belőle fogyasztunk.

Bögre - definíció a Wiki szerint...

A Wikipédia szerint a bögre:

A bögre egy kb. 5 dl. űrtartalmú hengeres formájú edény, melyből munkahelyeken védőitalokat szokás fogyasztani, például szikvizet, teát. A konyhatechnikában általában mérőeszközként, folyadékok, (víz, tej, leves stb.), illetve termények (bab, lencse, rizs stb.) kimérésére, míg a háztartásokban inkább csak víz merésre használják. Hivatalosabb eseményeken általában nem használnak bögréket italok felszolgálására, helyettük 2,5 dl űrtartalmú teáscsészét használnak.
Sok bögrét készítenek valamilyen kerámiából, mint az agyag, a fajansz vagy a porcelán. Némelyiket edzett üvegből készítik, de készülnek bögrék műanyagból, acélból, illetve – ahol a strapabírás fontos, például kempingezõknél – zománcozott fémbõl. A dekorálásra matricázást vagy  használnak, ezeket beleégetik a bögrébe, hogy biztosítsák a tartósságot. A csészétõl csak űrtartalmával különbözik, alakjuk azonos, anyaguk a fentiek szerint változó.
Külön meg kell említeni az üvegből készült és szintén 5 dl-es söröskorsót, amelyet a vendéglátóhelyeken használnak. Formailag hasonló, de egyes országokban (cseh, német stb.) készülhet belőle nagyobb űrméretű és más alakú is.


forrás: Wikipédia

Bögre, kávésbögre, teásbögre, kerámiabögre
Oldalunkon található információk tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. A megadott árak nem tartalmazzák az általános forgalmi adót és az egyediesítést.
Oldalunk teljes anyaga, beleértve az egyedi szövegrészt és különösen minden látványterv és grafikai anyagot, az 1999. évi LXXVI. törvény a szerzői jogról alapján cégünk szellemi tulajdonát képezi. Bármilyen formában történő felhasználása, másolása, sokszorosítása semmilyen formában nem engedélyezett és jogi következményeket von maga után. A D&D Gift & Merchandising elkötelezte magát a tisztességes piaci magatartás mellett. Köszönjük, hogy korrekten jár el.
Copyright © D&D Gifts & Merchandising 2009-2021
bögre nyomtatás, bögre nyomtatás Budapest, bögre nyomtatás Újpest, céges bögre készítés, termosz bögre, termobögre, termosz, bögre logózás, bögre készítés, reklámbögre, bögre Budapest, bögre XII. kerület, bögre készítés XIII.kerület, bögre gyártás, céges bögre gyártás,
Vissza a tartalomhoz